Leukste en goedkoopste hostels in Valencia

Goedkoop slapen in Valencia

Je hebt je trip naar Valencia geboekt en wat als je wilt genieten van alles wat Valencia te bieden heeft zonder heel veel geld uit te moeten geven aan overnachtingen? Geen zorgen, want Valencia heeft verschillende opties aan leuke en betaalbare budgethotels en hostels die perfect zijn voor iedereen die op zoek is naar een fijne accommodatie tegen een lagere prijs.

In Valencia heb je keuze uit meerdere goedkope hostels. Of je nu een backpacker bent die de stad wil verkennen of gewoon op zoek bent naar een betaalbaar plekje.

We hebben een lijst gemaakt met budget hostels die je eventueel zou kunnen boeken als je op zoek bent naar een goedkoop hotel in Valencia. Bij de meeste hostels zijn er slaapzalen en kun je kiezen uit het aantal personen met wie je op de kamer slaapt. De meeste hostels hebben voor vrouwen ook de optie om alleen met vrouwen op de kamer te slapen en niet gemengd.

****Let op dat de prijzen kunnen variëren afhankelijk van het seizoen en de beschikbaarheid

Quart Youth Hostel 

Dit hostel ligt in het historisch centrum. Je zit op loopafstand van al de bezienswaardigheden in de binnenstad Je kunt hier kiezen om op een slaapzaal te slapen, dan betaal je vanaf €17,- per nacht ( afhankelijk met hoeveel personen je op de kamer slaapt) en voor €2,- heb je er een simpel ontbijtje bij.

Foto: Quart Youth hostel

NAP v

Vlakbij het Mestalla stadion ligt het hostel NAP v. De metro is om de hoek en als je naar het centrum wilt wandelen doe je er ongeveer 20 minuten over en dan sta je in het historisch centrum.
Alles is vrij basic en er zijn verschillende slaapzalen. Je betaalt tussen de €19,- en €31,- per nacht, afhankelijk van het aantal mensen op de slaapzaal.

Foto: Nap v

BIZZBEACH

Dit hostel ligt op ongeveer 15 minuten lopen van het strand en binnen 10 minuten ben je bij de highlight van de stad, de Stad van de kunst en wetenschappen.
Voor een bed op een gedeelte kamer met 6 personen betaal je tussen de €20,- en €30,- per nacht. Hier hebben ze aparte gedeelde kamers met alleen dames in plaats van gemengde kamers.

Foto: Bizz beach

The River Hostel

Dit hostel light in het centrum van Valencia op ongeveer 5 minuten lopen van de kathedraal en naast het Turiapark. Er zijn gedeelde kamers, maar ook enkele kamers.
Er is een mogelijkheid gebruik te maken van het ontbijtbuffet en bij de receptie kun je fietsen huren om op die manier de stad te verkennen.
Voor een enkele kamer betaal je rond de €45,- per nacht. Slaap je op de slaapzaal dan betaal je tussen de €25,- en €32,-, afhankelijk van het aantal bedden op de kamer. Hier is ook een slaapzaal voor alleen vrouwen.

Foto: The River hostel

Urban Youth Hostel

Op 10 minuten lopen van het strand en bijna grenzend aan de haven ligt Urban Youth hostel. Gezellige gedeelde ruimtes en een grote bar om lekker een drankje te drinken. Voor €25,- slaap je hier op een slaapzaal met 10 personen en onder de €30,- slaap je met z’n 6en op de kamer. Je kunt er als vrouw voor kiezen om op een kamer met alleen vrouwen te slapen.

Foto: Urban Youth hostel