Fietstour Valencia highlights

 • €30 per persoon
 • Nederlandstalige gids
 • Goede fiets
 • Duur: 3 uur
 • Inclusief: Flesje water + Typische Valenciaanse lekkernij
Details tour Reserveer nu
fietsen in valencia

Ontdek de Highlights van Valencia op de fiets met Rondje Valencia

Tijdens deze fietstour bezoeken we de stad van de kunst en wetenschap, fietsen we door het Turiapark en een gedeelte van de oude stad.
Naast dat we de highlights bezoeken nemen we je ook mee naar de verborgen pareltjes van de stad. Hoor je de leukste verhalen, interessante weetjes en krijg je de beste persoonlijke tips voor de rest van je verblijf.

Details Fietstour Highlights

 • Prijs is €30,- per persoon
 • Duur: +/- 3 uur
 • Dagelijks om 10:00 – Startlocatie: Historisch centrum
 • E-bikes voor €15 extra (indien beschikbaar)
 • Op locatie betalen
 • Gratis annuleren

Inbegrepen:

 • Goede fiets
 • Leukste Nederlandstalige gids
 • Flesje water + Typische Valenciaanse lekkernij
 • De beste insidertips over waar te eten & drinken, en wat je niet mag missen tijdens je bezoek aan Valencia!
Ja, ik wil reserveren!
Janet Klokman
Janet Klokman
2024-04-14
De fietstour door Valencia is een echte aanrader. Merel vertelt over alle highlights en geeft daarnaast leuke tips over restaurantjes en andere zaken. Echt heel leuk en vooral Merel 5 sterren
sabina sab
sabina sab
2024-04-13
Wat een heerlijke middag hebben wij gehad in Valencia met Merel! Ze heeft ons de mooiste plekjes en highlights laten zien en daarna kregen we ook nog heel veel tips van leuke eettentjes. Merel woont zelf ook in Valencia en kent de stad op haar duimpje. Dank je wel Merel! 🌺
Judy Baars-Neimann
Judy Baars-Neimann
2024-04-12
Vandaag 12 april 2024 in Valencia met mijn kleindochter een fiets tour gemaakt. We hebben geboekt bij Rondje Valencia, contact persoon Merel. Was super leuk en veel tips gekregen van Chris onze tour guide.
E Karinina
E Karinina
2024-04-11
Heel correct in afspraken en opvolging, goede fietsen. Zeer aangename en vlotte gidse, leuke anekdotes. Fantastische ervaring!
Ilona Mas
Ilona Mas
2024-04-11
Een zeer leuke tour van 3 uur door Valencia met Sergio als gids 👍👍
Yvonne Rooyakkers
Yvonne Rooyakkers
2024-04-08
Super leuke fietstocht gehad! Merel is super vriendelijk en heeft ons heel veel laten zien en verteld! Na afloop nog tips gekregen voor leuke restaurantjes. Zeker een aanrader!
jayney van der Lee - Louwrenssen
jayney van der Lee - Louwrenssen
2024-04-08
Merel is een hele leuke spontane vrouw met veel leuke weetjes over valencia! Verder kan je bij haar terecht voor de leukste plekjes, uitstapjes en restaurants in valencia! Echte aanrader!!
Juan David Malaver
Juan David Malaver
2024-03-24
Wat hadden we een super leuke fietstour in Valencia. Merel onze gids vertelde met passie over de stad en heeft ons handige tips gegeven.
Jelmer Breel
Jelmer Breel
2024-03-23
Wij hebben een hele leuke fietstour gehad, met highlights van de stad. Leuke spontane meid die ons goed hielp.
Kees Breel
Kees Breel
2024-03-23
Amazing nice experience, absolutely A Must Do !!

Fietstour langs verschillende highlights

De highlights fietstour is perfect om een eerste indruk te krijgen van deze prachtige stad. Ik raad je dan ook aan om deze tour aan het begin van je verblijf in Valencia te plannen. Op deze manier krijg je al een idee wat er te zien is en krijg je leuke tips voor bijvoorbeeld gezellige restaurantjes of andere plekken die je kan bezoeken tijdens je verblijf in Valencia. Laat je meenemen naar een aantal hotspots van de stad, de plekken waar je absoluut geweest moet zijn tijdens je bezoek aan Valencia.

Tijdens deze tour bezoeken we natuurlijk de stad van de kunst en wetenschap. We nemen een kijkje bij de imposante gebouwen van de Valenciaanse architect Santiago Calatrava. We fietsen door het Turiapark en nemen je mee naar een gedeelte van de oude stad. Tijdens de fietstour zullen we nog op verschillende plekken stoppen en laten we je de prachtige wijken en indrukwekkende architectuur van Valencia zien.

Hé ga je mee?

This is me, Merel. Opgegroeid in de buurt van Eindhoven en altijd al gek geweest op Spanje. 10 jaar geleden ben ik in Málaga terechtgekomen en ik heb uiteindelijk mijn plekje gevonden in Valencia, waar ik inmiddels alweer 7 jaar woon. De plek waar ik mij helemaal thuis voel. De heerlijke ontspannen vibe in de stad, de lieve mensen die er wonen en het buitenleven heeft mij hier naartoe getrokken. En (bijna) elke dag een strakblauwe lucht met het zonnetje is natuurlijk ook helemaal fantastisch!

Meestal ben ik degene die op de fiets springt om de tour te geven, maar het kan ook zijn dat één van mijn geweldige collega’s je meeneemt. Allemaal passievolle Valenciakenners die je met alle liefde de stad laten zien en voorzien van de leukste persoonlijke tips.

Ik wil graag reserveren

Vul onderstaand formulier in om je tour te reserveren. Je ontvangt direct een email van Rondje Valencia dat we je aanvraag hebben ontvangen. We zullen zo snel mogelijk de touraanvraag via de mail of whatsapp bevestigen.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.