Fietstour Valencia highlights

fietsicoontje  Meest gekozen tour  fietsicoontje

Fietstour langs verschillende highlights

De highlight fietstour is perfect om een eerste indruk te krijgen van deze prachtige stad. We raden je dan ook aan om deze tour aan het begin van je verblijf in Valencia te plannen. Op deze manier krijg je al een idee wat er te zien is en krijg je leuke tips voor bijvoorbeeld gezellige restaurantjes of andere plekken die je kan bezoeken tijdens je verblijf in Valencia.

Laat je meenemen naar een aantal hotspots van de stad, de plekken waar je absoluut geweest moet zijn tijdens je bezoek aan Valencia. Leer de stad kennen met de Nederlandstalige gids en laat je verrassen door de mooie plekken die we gaan bezoeken en de verhalen die we je tijdens de fietstour zullen vertellen.

Tijdens deze highlighttour bezoeken we natuurlijk de stad van de kunst en wetenschap. We nemen een kijkje bij de imposante gebouwen van de Valenciaanse architect Santiago Calatrava.

We fietsen door het Turiapark en nemen je mee naar een gedeelte van de oude stad. Tijdens de fietstour zullen we nog op verschillende plekken stoppen en laten je de prachtige wijken en indrukwekkende architectuur van Valencia zien.

Details over de fietstour

–  Maandag t/m zondag om 10.00 uur (andere starttijd is eventueel mogelijk in overleg)
–  De prijs van de fietstour is €30,- per persoon
–  Op locatie betalen
–  Duur: 3 uur
–  Een fiets
–  Nederlandstalige gids
–  Typische Valenciaanse lekkernij en een flesje water

Het is mogelijk om tegen een meerprijs een E-bike te huren als die beschikbaar zijn op dat moment.

Startlocatie: El Carmen

Aanvraagformulier voor de tour

Vul onderstaand formulier in om je tour te reserveren. Je ontvangt direct een email van Rondje Valencia dat we je aanvraag hebben ontvangen. Binnen 24 uur ontvang je van ons een bevestigingsmail met de vertrekplaats en details van de tour.