Tapastour Valencia

tapas in valencia

Tapas eten in Valencia

Aan gezellige restaurants, tapasbarretjes en heerlijk Spaans eten geen gebrek in Valencia. De stad staat bekend om de heerlijke en uitgebreide gastronomie. Overal en op elk moment van de dag zijn de mensen hier aan het eten, aan het borrelen of een lekker kopje koffie aan het drinken. Eten en drinken staat hier ook wel gelijk aan gezelligheid.

Tijdens je vakantie in Valencia is het een absolute must om een keertje lekkere Spaanse tapas te gaan eten. Wil je de lekkerste tapas proeven en leukste lokale en authentieke tapasbarretjes ontdekken? Ga dan gezellig mee met onze tapastour. Al wandelend door de stad neemt de gezellige Nederlandstalige gids je mee naar de leukste plekjes. Proef de lekkerste tapas en kom van alles te weten over het culinaire leven van deze bruisende stad.

Details over de tapastour

– Maandag t/m zaterdag om 18.00 uur
– Prijs van de tapastour is €70,- per persoon. Tour start vanaf minimaal 5 personen
– Op locatie betalen
– Duur: Ongeveer 2,5 uur
– Nederlandse gids
– Verschillende heerlijke Spaanse tapas bij 3 lokale tapasbarretjes
– 3 drankjes inbegrepen

Aanvraagformulier voor de tour

Vul onderstaand formulier in om je tour te reserveren. Je ontvangt direct een email van Rondje Valencia dat we je aanvraag hebben ontvangen. Binnen 24 uur ontvang je van ons een bevestigingsmail met de vertrekplaats en details van de tour.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.