Mon Suites appartementen


Mon Suites heeft appartementen op 5 verschillende locaties in Valencia. Ben je op zoek naar een appartement in het centrum van Valencia, dan zit je goed bij Mon Suites. Alle locaties zitten in het historisch centrum, dus alles in het centrum is heel makkelijk te bewandelen. De appartementen zijn ruim, schoon en zien er netjes en modern uit.

Bij Mon Suites hebben ze appartementen is verschillende prijsklassen aan de hand van het aantal slaapkamers.
Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een groot appartement waar je met een grotere groep kunt verblijven in Valencia, kun je kiezen voor het appartement bij Mon Suites Catedral met 4 slaapkamers. 

Appartementen Mon Suites Catedral

De appartementen van Mon Suites Catedral liggen op loopafstand van de kathedraal en de hoofdpleinen van Valencia. Ze zijn ruim en er komt veel licht binnen en ze zijn ingericht in minimalistische stijl. Ze verhuren studio’s voor 2 personen, maar je kunt ook het aantal slaapkamers kiezen als je met meerdere personen komt. Dus ben jij op zoek naar een appartement voor meerdere personen dan kun je kiezen uit bijvoorbeeld een 3,- of 4 kamer appartement.
Voor een 2 kamer appartement met 4 personen betaal je gemiddeld €180,- per nacht

Appartementen Mon Suites San Martín

Verblijf in een prachtig pand in één van de gezelligste en levendigste straatjes van Valencia. De locatie is tussen 2 grote pleinen in, Plaza Del Ayuntamiento en Plaza de la Reina. Je stap de deur uit en bent omringd door gezellige terrasjes en loopt direct het centrum in. Wil je het centrum uit, dan loopt je binnen 5 minuten naar de metrohalte Xativa en bent dan binnen 20 minuten op het strand.
Bij Mon Suites San Martín kun je kiezen uit een 1,- of 2 kamerappartement of een atico met terras voor max 7 personen.

Deze locatie heeft 1,- of 2 kamer appartementen. Voor een 2 kamerappartement met 4 personen betaal je gemiddeld €210,- per nacht

Appartementen Mon Suites San Nikolás

Deze appartementen vind je in de oudste wijk van Valencia, El Carmen. Een prachtige locatie in het hartje van het historisch centrum en jawel, gelegen in een historisch pand. De appartementen zijn voorzien van alle gemakken.

Bij deze locatie kun je terecht voor een studio, een 1,- of 2 kamer appartement.
Voor een appartement voor 4 personen betaal je gemiddeld rond de €230,- per nacht.

Appartementen Mon Suites Carmen

Verblijf in hartje historisch centrum in de mooie appartementen van Mon Suites Carmen. De oudste wijk van Valencia waar we ook tijdens de fietstour doorheen komen en we je de leukste uitgaansplekjes kunnen aanraden. De appartementen liggen vlakbij de oude stadspoort Torres de Quart en Plaza del Tossal, een gezellig pleintje met leuke restaurants, tapasbarretjes en kroegen. Vlakbij de gezelligheid, maar wel in een rustig straatje en goed geïsoleerd, waardoor je weinig last hebt van wat er buiten allemaal gebeurd.
De appartementen zijn basic en modern ingericht.
Je kunt kiezen uit een 1 kamer appartement, een duplex met 2 slaapkamers voor 4 personen of een duplex met 2 slaapkamers voor 6 personen.
Voor een 2 kamerappartement voor 4 personen betaal je ongeveer €170,- per nacht.

Mon Suites Benlliure

Hele mooie lofts in het centrum van Valencia. Op loopafstand van het gemeentehuisplein plaza del Ayuntamiento. De kamers zijn netjes, modern ingericht en een keuken met de complete uitrusting. Ook hier stap je de deur uit en ben je omgeven door leuke restaurants en ontbijtplekjes.
Je kunt kiezen voor een Loft voor 2 personen of een loft voor 3 personen.
Voor een loft voor 2 personen betaal je €170 per nacht