Fietstour Trappen en happen

Fietstour en lunch

Genieten van een heerlijke Spaanse lunch en daarnaast op de fiets de stad verkennen? Ga dan gezellig mee met de fietstour trappen en happen.

We gaan op onze fiets door de verschillende wijken van Valencia. We nemen je mee door het langgerekte Turiapark en komen uit bij de stad van de kunst en wetenschap. Een must-see als je in Valencia bent, want hier kan je de iconische architectuur van Santiago Calatrava van dichtbij bewonderen.

Tussendoor maken we verschillende stops en vertellen we je van alles over de stad en de Spaanse cultuur. Ook delen we onze eigen ervaringen over het wonen in Valencia. Natuurlijk geven we je de leukste tips over wat je allemaal nog kunt doen tijdens je verblijf in Valencia.

Van al het fietsen en nieuwe indrukken heb je natuurlijk wel trek gekregen. We sluiten de gezellige fietstour af met een typisch Spaanse lunch oftewel la comida.

We gaan lunchen zoals de Valencianen dat ook doen, lekker uitgebreid. In Spanje is de lunch de belangrijkste maaltijd van de dag en hier nemen de Valencianen dan ook vaak ruim de tijd voor.

Na deze Spaanse lunch sluiten we de tour af en fietsen we weer terug naar het inleverpunt van de fietsen.

Details over de fietstour

–  Maandag t/m zondag om 11.00 uur
–  De prijs van de tour is €100,- per persoon ( Gaat van start vanaf minimaal 4 personen)
–  Op locatie betalen
–  Duur: Ongeveer 4 uur
–  Een fiets
–  Nederlandstalige gids
–  Valenciaanse lunch
–  2 drankjes tijdens de lunch

Het is mogelijk om tegen een meerprijs een E-bike te huren als die beschikbaar zijn op dat moment.

Startlocatie: El Carmen

Aanvraagformulier voor de tour

Vul onderstaand formulier in om je tour te reserveren. Je ontvangt direct een email van Rondje Valencia dat we je aanvraag hebben ontvangen. Binnen 24 uur ontvang je van ons een bevestigingsmail met de vertrekplaats en details van de tour.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.