Fietstour Valencia Cabanyal & Ciudad de artes y ciencias

Fietstour met Nederlandstalige gids

Tijdens deze fietstour neemt onze Nederlandstalige gids je mee naar een prachtig authentiek gedeelte van Valencia, namelijk de oude visserswijk El Cabanyal. Deze kleurrijke wijk wordt gekenmerkt door de vissershuisjes met gevels die bedekt zijn met de vrolijke mozaïek patronen.

Ook de gezellige barretjes en de dorpse sfeer die er hangt, is typerend voor de wijk el Cabanyal. We fietsen door de straatjes van de Cabanyal en laten je kennis maken met de bijzondere en verborgen plekjes van deze opkomende wijk.

We combineren het bezoek aan de Cabanyal met één van de highlights van Valencia en dat zijn de iconische gebouwen van Santiago Calatrava in de Ciudad de artes y ciencias. Prachtige architectuur die je niet in veel andere steden tegen zult komen. We nemen je mee en vertellen je van alles over deze bijzondere en imposante gebouwen.

Details over de fietstour

–  Maandag t/m zondag om 10.00 uur (andere starttijd is eventueel mogelijk in overleg)
–  De prijs van de fietstour is €45,- per persoon
–  Op locatie betalen
–  Duur: 3 uur
–  Een fiets
–  Nederlandstalige gids
–  Drankje op het terras (fris/koffie/bier/wijn)
–  Typische Valenciaanse lekkernij

Het is mogelijk om tegen een meerprijs een E-bike te huren als die beschikbaar zijn op dat moment.

Startlocatie: Wijk El Cabanyal

Aanvraagformulier voor de tour

Vul onderstaand formulier in om je tour te reserveren. Je ontvangt direct een email van Rondje Valencia dat we je aanvraag hebben ontvangen. Binnen 24 uur ontvang je van ons een bevestigingsmail met de vertrekplaats en details van de tour.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.