Leukste hotels in Valencia

Buenas noches

Er is ontzettend veel keuze uit leuke hotels in Valencia. Maar waar begin je met zoeken? Wat is een leuke wijk om te verblijven? Wil je je hotel in het centrum of juist bij het strand. Ik heb een aantal leuke tips voor als je op zoek bent naar een fijn hotel in Valencia.

Sweet continental Valencia

Dit hotel ligt  midden in het historisch centrum. Alles in de binnenstad is op loopafstand. Veel leuke restaurants en barretjes in de buurt. De kamers zien er netjes uit en zijn vrij basic ingericht. Het hotel heeft ook een dakterras waar je in het zonnetje van het mooie uitzicht kan genieten.

https://sweethotelcontinental.com/

One shot Colon 46

Je stapt de deur uit en je staat op de bekendste winkelstraat van Valencia Calle Colon. Het hotel ligt op het randje van het historisch centrum op de grens met de leuke wijk Eixample en op loopafstand van de hippe wijk Ruzafa. Het is een 3-sterrenhotel met een moderne inrichting.Ook kun je hier lekker ontbijten. 

https://www.hoteloneshotcolon46.com/es/

Casual del cine

Dit hotel ligt op 50 meter van het centrale gemeentehuis plein ( Plaza Ayuntamiento). Heel centraal gelegen en vlakbij de kathedraal, mercado central en het levendige historisch centrum. Meer dan genoeg gezellige tapasbarretjes en terrasjes in de buurt.
De kamers hebben allemaal een eigen filmthema.

https://www.casualhoteles.com/en/casual-vintage-valencia.html

Lindala hotel Valencia

Op 5 minuten loopafstand van het strand in de oude visserswijk El Cabanyal ligt dit gezellige hotel Lindala. Je kunt kiezen tussen een basic economy,- standard,- of een superiorkamer. Er zit ook een restobar bij met een mooie ruime patio waar je lekker kunt ontbijten, maar ook lunchen of in de avond een hapje eten.

https://lindalavalencia.com/rooms/

ABC You Bed & Breakfast

Deze charmante B&B is een prima uitvalsbasis als je op citytrip bent in Valencia. Het is centraal gelegen. Op loopafstand van het centrum, naast de wijk Ruzafa en om de hoek zitten heel veel leuke tapasbarretjes en restaurants in en rondom de straat Calle Comte de Altea.
De kamers zijn netje ingericht en hebben allemaal een authentieke touch.

https://www.abcyou.es/en#!/about

YOURS Boutique hotel

Een oase van rust in de wijk Ruzafa. Het is een hele fijne plek om thuis te komen na een dagje rondstruinen in Valencia. De stijl van de inrichting is minimalistisch en over elk detail is nagedacht. Mooie kamers en er is een prachtige patio met zwembad.
Het personeel is supervriendelijk en laat je helemaal thuis voelen.

https://www.thisisyours.es/

Hotel SH Ingles

In het historisch centrum van de stad ligt het boetiek hotel waar je heerlijk luxe sferen kunt overnachten. Met een sprookjesachtig uitzicht, want je kijkt uit op het oude paleis van de markies van Valencia, éen van de opvallendste gebouwen van Valencia. Ookwel bekend als het keramiekmuseum. De kamers zijn mooi en ruim en het personeel is erg behulpzaam. Ook hier zit je op een toplocatie.

https://www.inglesboutique.com/es/